Pondělí 16.12.
Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8)
Úterý 17.12.
Knedlíčky z quinoy, omáčka z bílých fazolí, celeru a mandlí, zapečené brambory s rozmarýnem (6, 8, 9)
Středa 18.12.
„Svíčková“ se špikovaným seitanem a brusinkovým kompotem a špaldovým kynutým knedlíkem (1, 6, 9, 10)
Čtvrtek 19.12.
Pečené tofu v adobo omáčce, houbový bulgur, zelný salátek s koriandrem (6, 10)
Pátek 20.12.
Květák a zelené fazolky v omáčce Berbere, celozrnný kuskus s cizrnou a sušenými rajčaty, salát z kedlubny a zelí (1, 8)
🌞🌞
Vánoční prázdniny
💚🌱💚
Dobrý den,
přijďte si vychutnat naše menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.
Pokud byste naše obídky rádi uvítali ve Vaší oblíbené kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.
Pokud chystáte setkání v práci, s kamarády či rodinou a tušíte, že budete mít hlad, rádi vám s tím pomůžeme, napište na
Děkujeme za přízeň 🙂
Tým Jídlo Baví
Pondělí 16.12.
Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8)
Úterý 17.12.
Knedlíčky z quinoy, omáčka z bílých fazolí, celeru a mandlí, zapečené brambory s rozmarýnem (6, 8, 9)
Středa 18.12.
„Svíčková“ se špikovaným seitanem a brusinkovým kompotem a špaldovým kynutým knedlíkem (1, 6, 9, 10)
Čtvrtek 19.12.
Pečené tofu v adobo omáčce, houbový bulgur, zelný salátek s koriandrem (6, 10)
Pátek 20.12.
Květák a zelené fazolky v omáčce Berbere, celozrnný kuskus s cizrnou a sušenými rajčaty, salát z kedlubny a zelí (1, 8)
🌞🌞
Vánoční prázdniny
💚🌱💚
Dobrý den,
přijďte si vychutnat naše menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.
Pokud byste naše obídky rádi uvítali ve Vaší oblíbené kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.
Pokud chystáte setkání v práci, s kamarády či rodinou a tušíte, že budete mít hlad, rádi vám s tím pomůžeme, napište na
Děkujeme za přízeň 🙂
Tým Jídlo Baví
ROSTLINNÉ A NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ JÍDLO od pondělí do pátku.
ZERO WASTE kuchyň i servírování jídla do vratné REkrabičky.
UDRŽITELNÝ CATERING
OBJEDNÁVEJTE na