Přijďte si vychutnat naše rostlinné polední menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.
Lahodné polévky můžete ochutnat jak v Cafe Prostoru, tak také nově v Acid Coffee.
A pro Vaše děti vaříme každý den v mateřské školce Cherry Tree.
💚🌱💚
Pondělí 28.4.
Polévka: Česnečka (6, 9)
Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8, 9)
Úterý 29.4.
Polévka: Tom Kha Gai (6)
Cizrnový tažín s mandlemi, restovaná červená rýže s brokolicí a hráškem s tahini dresinkem (6, 8, 9, 11)
Středa 30.4.
Polévka: Indická čočková (9)
Knedlíčky z quinoy, omáčka z bílých fazolí, celeru a mandlí, zapečené brambory s rozmarýnem (6, 8, 9)
Čtvrtek 1.5.
STÁTNÍ SVÁTEK
Pátek 2.5.
Polévka: Boršč (6, 9)
Tagliatelle s bazalkovým pestem se slunečnicovými semínky, sušenými rajčaty a lahůdkový oříškový krém, salát z pečené řepy s granátovým jablkem (1, 6, 8)
🌸
Pondělí 5.5.
Polévka: Žampionový krém s miso pastou a koprem (6, 9)
Cizrnové ragú s fenyklem, bramborový salát s okurkami, olivami Kalamata, řapíkatý celer s hořčičným dresinkem (6, 10)
Úterý 6. 5.
Polévka: Brokolicový krém (1, 6, 9)
Květák a zelené fazolky v omáčce Berbere, celozrnný kuskus s cizrnou a sušenými rajčaty, salát z kedlubny a zelí (1)
Středa 7. 5.
Polévka: Pórková (6, 9)
„Svíčková“ se špikovaným seitanem, brusinkovým kompotem a houskovým knedlíkem (1, 9, 10)
Čtvrtek 8.5.
STÁTNÍ SVÁTEK
Pátek 9.5.
Polévka: Dršťková (1, 9)
Teriyaki portobello, sushi rýže s mořskou řasou a edamame, pak choi salát s daikonem a wasabi sojanézou (6, 11)
🌷
🌞🌞
Pokud byste naše obědy rádi uvítali také ve Vaší oblíbené čajovně, kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.
Pokud si přejete zdravý a udržitelný catering na Vaši akci, s láskou jej pro Vás připravíme. Napište nám na
Děkujeme za přízeň 🙂
Tým Jídlo Baví
Přijďte si vychutnat naše rostlinné polední menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.
Lahodné polévky můžete ochutnat jak v Cafe Prostoru, tak také nově v Acid Coffee.
A pro Vaše děti vaříme každý den v mateřské školce Cherry Tree.
💚🌱💚
Pondělí 28.4.
Polévka: Česnečka (6, 9)
Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8, 9)
Úterý 29.4.
Polévka: Tom Kha Gai (6)
Cizrnový tažín s mandlemi, restovaná červená rýže s brokolicí a hráškem s tahini dresinkem (6, 8, 9, 11)
Středa 30.4.
Polévka: Indická čočková (9)
Knedlíčky z quinoy, omáčka z bílých fazolí, celeru a mandlí, zapečené brambory s rozmarýnem (6, 8, 9)
Čtvrtek 1.5.
STÁTNÍ SVÁTEK
Pátek 2.5.
Polévka: Boršč (6, 9)
Tagliatelle s bazalkovým pestem se slunečnicovými semínky, sušenými rajčaty a lahůdkový oříškový krém, salát z pečené řepy s granátovým jablkem (1, 6, 8)
🌸
Pondělí 5.5.
Polévka: Žampionový krém s miso pastou a koprem (6, 9)
Cizrnové ragú s fenyklem, bramborový salát s okurkami, olivami Kalamata, řapíkatý celer s hořčičným dresinkem (6, 10)
Úterý 6. 5.
Polévka: Brokolicový krém (1, 6, 9)
Květák a zelené fazolky v omáčce Berbere, celozrnný kuskus s cizrnou a sušenými rajčaty, salát z kedlubny a zelí (1)
Středa 7. 5.
Polévka: Pórková (6, 9)
„Svíčková“ se špikovaným seitanem, brusinkovým kompotem a houskovým knedlíkem (1, 9, 10)
Čtvrtek 8.5.
STÁTNÍ SVÁTEK
Pátek 9.5.
Polévka: Dršťková (1, 9)
Teriyaki portobello, sushi rýže s mořskou řasou a edamame, pak choi salát s daikonem a wasabi sojanézou (6, 11)
🌷
🌞🌞
Pokud byste naše obědy rádi uvítali také ve Vaší oblíbené čajovně, kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.
Pokud si přejete zdravý a udržitelný catering na Vaši akci, s láskou jej pro Vás připravíme. Napište nám na
Děkujeme za přízeň 🙂
Tým Jídlo Baví
ROSTLINNÉ A NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ JÍDLO
ZERO WASTE - PLANT BASED kuchyň
UDRŽITELNÝ CATERING
OBJEDNÁVEJTE na