MENU

Logo - baví

 decoding
Týden 24. 2. - 28. 2.
Týden 3. 3. - 14. 3.

Přijďte si vychutnat naše rostlinné polední menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.

Lahodné polévky můžete ochutnat jak v Cafe Prostoru, tak také nově v Acid Coffee.

A pro Vaše děti vaříme každý den v mateřské školce Cherry Tree.

 

💚🌱💚

Pondělí 24.2.

Polévka z červené čočky (9)

„Mac n‘ cheese“, slanina z tempehu a celeru, jarní salát ze zelených lístků, pražená slunečnicová semínka (1, 6, 9, 10)

Úterý 25.2.

Pórková polévka (6, 9, 11)

Karbanátky z červené řepy, tofunéza, pečené brambory a karotka, čínské zelí s koprem a semínky (1, 6, 8)

Středa 26.2.

Batátový krém s kurkumou (9, 11)

Bombay butter tofu, brambory se špenátem a okurkovo-chili raitou (6, 10)

Čtvrtek 27.2.

Zelnice s tofu (1, 6)

Cizrnová sekaná, smetanové brambory s tymiánem, rukolový salát s grilovanou červenou řepou (6, 10)

Pátek 28.2.

Zeleninový vývar se špaldou (1, 6, 9)

Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8, 9)

🌸

🌞🌞

 

Pokud byste naše obědy rádi uvítali také ve Vaší oblíbené čajovně, kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.

Pokud si přejete zdravý a udržitelný catering na Vaši akci, s láskou jej pro Vás připravíme. Napište nám na

Děkujeme za přízeň 🙂

Tým Jídlo Baví

Přijďte si vychutnat naše rostlinné polední menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.

Lahodné polévky můžete ochutnat jak v Cafe Prostoru, tak také nově v Acid Coffee.

A pro Vaše děti vaříme každý den v mateřské školce Cherry Tree.

 

💚🌱💚

Pondělí 24.2.

Polévka z červené čočky (9)

„Mac n‘ cheese“, slanina z tempehu a celeru, jarní salát ze zelených lístků, pražená slunečnicová semínka (1, 6, 9, 10)

Úterý 25.2.

Pórková polévka (6, 9, 11)

Karbanátky z červené řepy, tofunéza, pečené brambory a karotka, čínské zelí s koprem a semínky (1, 6, 8)

Středa 26.2.

Batátový krém s kurkumou (9, 11)

Bombay butter tofu, brambory se špenátem a okurkovo-chili raitou (6, 10)

Čtvrtek 27.2.

Zelnice s tofu (1, 6)

Cizrnová sekaná, smetanové brambory s tymiánem, rukolový salát s grilovanou červenou řepou (6, 10)

Pátek 28.2.

Zeleninový vývar se špaldou (1, 6, 9)

Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8, 9)

🌸

🌞🌞

 

Pokud byste naše obědy rádi uvítali také ve Vaší oblíbené čajovně, kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.

Pokud si přejete zdravý a udržitelný catering na Vaši akci, s láskou jej pro Vás připravíme. Napište nám na

Děkujeme za přízeň 🙂

Tým Jídlo Baví

ROSTLINNÉ A NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ JÍDLO

ZERO WASTE - PLANT BASED kuchyň

UDRŽITELNÝ CATERING

OBJEDNÁVEJTE na